وي افزود: اکنون صنعت جهانگردي در بسياري از کشورها با رشد سريعتري نسبت به ساير بخش هاي اقتصادي، و با ايجاد فرصتهاي شغلي جديد، يک صنعت پيشرو تلقي ميشود.
ايرانمنش با اشاره به اينکه صنعت توريسم امروزه در توسعه اقتصادي و اجتماعي کشورها بسيار قابل اهميت است، اظهار داشت:در تقسيم بندي مهمترين منابع درآمدزايي جهان، صنعت گردشگري وجذب توريست در کنار صنعت نفت وخودرو سازي به عنوان پر درآمد ترين پررونق ترين فعاليت صنعتي مطرح مي شود.
وي ادامه داد: ارتباط وتعامل فرهنگي در صنعت گردشگري موجب مي شود که افراد از مناطق مختلف دنيا در کنار يکديگر قرار گيرند وموجبات ارتباط و همبستگي بيشتر را بوجود آورند.
وي تصريح کرد: ازجمله عوامل شاديآفرين در زندگي، تفرج وتفريحات سالم براي انسان است به طوريکه انسان با گردش در طبيعت و ديدن مناظر زيباي طبيعي که از نعمتهاي خداوند هستند در نشاط روحي و سلامت جسماني بهشدت تاثير گذار است.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان کرمان تاکيد کرد:يکي ديگر از عوامل نشاط که اسلام مردم را به آن ترغيب ميکند، سير و سياحت است بطوريکه خداوند در قرآن کريم، انسانها را دعوت ميکند که در زمين به سير و سفر بپردازند تا هم از سرنوشت و سرگذشت پيشينيان عبرت بگيرند و هم از زيباييهاي آفرينش بهره ببرند.
وي گفت: سازمان ميراث فرهنگي وظيفه توسعه جريان گردشگري و توسعه زيرساخت ها را بر عهده دارد که در استان کرمان با توجه به دارا بودن تنوع چهار فصل وکلکسيون آثار تاريخي آن از دوره هاي مختلف به جديت برنامه ريزي شده و به سوي جلو حرکت مي کند.
ايرانمنش تاکيد کرد: صنعت جهانگردي، به علت اهميتي که در عرصه هاي اجتماعي داشته مورد توجه دولتمردان دولت نهم ودهم قرار گرفته و بدنبالش برنامه ريزيهاي مهمي در دستور قرار گرفت که نامگذاري،هفته اي به نام هفته گردشگري از آن جمله است.
وي ادامه داد:در اين هفته اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان برنامه هاي مفصلي را دست اجرا دارد که برگزاري جشنواره کرمان گردي که در قالب غرفه هاي نمايشگاهي وبرنامه هاي جنبي متنوع در محل يخدان مويدي برپا مي شود براي اولين بار در گردهمايي تخصصي شاهد بخش زيادي از جاذبه هاي گردشگري تاريخي،طبيعي وفرهنگي استان پهناور کرمان خواهيم بود.ايرانمنش گفت: رشته هاي دانشگاهي مرتبط با جهانگردي در توسعه صنعت گردشگري استان کرمان موثر است./106
انتهای پیام/